Start   Artikelen   Rehabilitatie-Centrum   Video's   Grote-Verzoendag 

 Contact 
 Landkaarten   Russische-Liederen   Sponsor 

Vier video clips

Дом Божьей милости - Huis van Gods genade (english translation)

Wadiem, heeft een video gemaakt heeft over “Het Huis van Gods Genade" in Rusland. Het is een mooie uitvoering geworden.
Als jonge jongen leefde hij al op straat, zonder een THUIS.

Er is zelfs een Engels sprekende vertaalster gevonden, zodat wij ook mee kunnen genieten. Ook als je geen Russisch of Engels kent, dan is het vast toch leuk een winters kijkje te nemen daar in het dorp Majskii in de Toela provincie.

Nikolaj is zo DANKBAAR voor alles wat er in deze 10 jaar gebeurd is. 10 Jaar geleden gaf Fred Matser hem de eerste gift, zodat met de bouw van “Het Huis van God’s Genade" begonnen kon worden. Nu hebben er intussen meer dan 170 gevangenen voor korte of langere tijd Onderdak en een Christelijke Opvoeding en Werk gekregen.

Victor was een van de eerste en is gebleven. Hij kan zien met een oog en is echt de jongste niet. Hij zorgt er voor dat er ALTIJD twee jerrycans met BRON-water in de keuken staan. Zeker ’s winter is dat een pittige wandeling.
Twee gevulde jerrycans kan ik maar enkele stappen dragen

Het stadsbestuur is zo wijs met Nikolaj, dat zij hem er weer 100 hectare grond bij hebben gegeven. WOW, dat opent de Deur om meer vrijgekomen gevangenen te ontvangen en werk te geven  -  voor meer koeien en schapen - meer melk om te verkopen - meer plek voor moestuinen - meer gras om te maaien en tot hooi te laten drogen als voedsel voor de veestapel. En te verkopen!

Nu wordt het meeste nog met de hand gedaan.  Nikolaj droomt al een poos van een hooischudder en een tractor erbij om deze Droom te realiseren.

DANK voor alles wat jullie deden en doen voor Nikolaj.

Dat er ZEGEN rust op "Het Huis van Gods Genade" is duidelijk,  in Rusland en Hier".Video "De Woestijn zal bloeien" Deel 1
Video "De Woestijn zal bloeien" Deel 2
С любовью к маме Ати,сестре во Христе_с Днём рождения! -
Met liefde voor Mama Ati, zuster in de verjaardag van Christus!