Start   Artikelen   Rehabilitatie-Centrum   Video's   Grote-Verzoendag 

 Contact 
 Landkaarten   Russische-Liederen   Sponsor 

Woerden, 28 oktober 2020    

Nikolaj is zo DANKBAAR!!!

Gisteren vertelde Nikolaj via whatsapp, dat hij weer thuis is. Zijn arts heeft hem wel op het hart gedrukt in het voorjaar terug te komen en om weer rust te nemen en zeker aan zijn buik-gewicht te blijven denken! Die twee weken Vakantie in Saki aan de Zwarte Zee en de enkele dagen te gast bij Sergo en Nazik zijn weer voorbij. Sergo en Nazik hebben voor zijn gezondheid en om de kracht van de Heilige Geest in zijn leven gebeden. Nikolaj kreeg alle ruimte om in hun samenkomst te vertellen over zijn Leven. De laatste drie dagen is hij ook bij Victor geweest, Victor en zijn vrouw hebben een groeiende Opvang in de stad Woronjez. Deze Opvang is voor iedereen, die tussen wal en schip is gevallen. Ook daar mocht Nikolaj spreken. Er is veel vriendschap en samenwerking tussen Nikolaj en Victor. GOUD!

"Mama Atie, ik ben zo onder de indruk dat Vrienden in Holland deze Reis voor mij mogelijk hebben gemaakt!! Bedank hen heel heel HARTelijk namens mij.

Dat er gelijk voor het nieuwe Project van: "Waak-ganzen en een kleine kudde Schapen" giften binnen kwamen, maakt mij Stil voor GOD en geeft mij grote Vreugde. GOD zal al die LIEFDE voor gevangenen belonen! In Rusland is deze Zorg nog zo onbekend.

Ik zie uit naar schapen te zien grazen op het grootse veld, dat bij ons hoort. We zijn al bezig een Nachtverblijf voor de schapen te bouwen, schiet al op. Sommige ganzen kregen zelfs de Naam van de goede gevers. Ja, waak-ganzen bij de Ingang worden echt nodig”. Een gans kost 25 euro en een schaap kost 125 euro.

Lieve Vrienden, jullie zijn weer op de hoogte.

Liefs en Gode bevolen in deze woelige tijd.

Atie de Koning-Bos
U kunt mij bereiken via de Contactpagina.


Stichting Diaconale Initiatieven Woerden
Ons bankrekeningnummer is: NL37RABO 03737 13908
Ons ANBI nummer is: RSIN 8558 66743
Het Kamer van Koophandel is: 6481 6451
t.a.v. Rusland project


  Terug naar Artikelen menu