Start   Artikelen   Rehabilitatie-Centrum   Video's   Grote-Verzoendag 

 Contact 
 Landkaarten   Russische-Liederen   Sponsor 


Sponsor van “God’s Huis van Genade”
Woerden, januari 2021    

Fantastisch-Familie-Kerst-Feest in "God’s Huis van Genade”

Lieve Vrienden van Nikolaj,
SHALOM!


1 Thessalonicenzen 4:15-18.
MARANATHA, JEZUS KOMT.

O, er is zo’n Fantastisch-Familie-Kerst-Feest geweest in "God’s Huis van Genade”, dankzij al die goede gevers!!

Nikolaj nodigde de kinderen uit! Met hun vader of hun moeder, die in Gods Huis van Genade “gelogeerd” hadden. Zo, dat hoefde hij niet twee keer te vragen. Het werd heel druk. Het Feest begon buiten met een wedstrijd "sleetje rijden de heuvel af”. Wie het verste kwam werd de Winnaar.

Daarna ging het Feest verder het warme en feestelijk versierde "Gods Huis van Genade”. Natuurlijk Gebed en Zingen en Smullen aan een feestelijk gedekte tafel met lekkere hapjes en vruchtensappen. Elk gezin verraste Nikolaj weer met een eigen kaars.

Ik vond dit van Nikolaj zo’n goed bedacht Feest. De kinderen konden nu ZELF ZIEN, WAAR papa of mama ook geweest waren. EN beleven, dat ze niet de enigen zijn, wiens papa of mama gevangen heeft gezeten!

Foto: Zeker deze magere broer Victor ( foto) heeft alle geduld om elke uitloper van tomaten en komkommers en courgetten voorzichtig op te binden. Nikolaj is er elk jaar weer van onder de indruk. Lenie en ik hebben hem ook bezig gezien.
Dit is duidelijk Victors talent! Deze pracht foto’s zijn ook van fotograaf Lenie!Toen ik laatst aan Nikolaj vroeg welke wens er nog meer op zijn verlanglijstje staan, behalve de zo nodige Bedrijfsauto, benoemde hij zijn wens om nog een Groente Kas te kunnen bouwen. EN de boomgaard verder te vullen met appel en perenbomen. Snap ik, dit zijn zo de bronnen van Vitamines.

Vanaf het begin van "Gods Huis van Genade", helpt Stichting HAELLA
Nikolaj financieel. WOW, Stichting HAELLA had al toe gezegd in januari 2021 weer te willen sponsoren. Piet en ik beantwoorden hun officiële vragen voor de aanvraag van een Groentekas en de Boomgaard en binnen twee weken
werd deze aanvraag al Goedgekeurd! HALLELU-JAHWE!

Gisteren heb ik HAELLA’s goedkeuring gelijk aan Nikolaj, via Whatsapp, geschreven. Net probeerde hij mij via Whatsapp
te bellen en/of FaceTime, maar dat lukte niet. Komt nog wel.

Haha, er gaan nu geen brieven en pakjes meer op de post naar Rusland. Toen 30 jaar geleden het IJzeren Gordijn viel en er vrij Bijbels en brieven en pakjes naar Rusland gestuurd konden worden, deed ik volop mee. Zoon Eelke en ik genoten van de auto-ritjes naar Gouda om daar zijn auto te vullen met Russische Bijbels e.d. gekregen/gekocht bij “Friedensstimme”. De portokosten in een jaar stonden gelijk aan een vliegreis aan Rusland 😇 Nu heeft Rusland een eigen Bijbel-organisatie GIDEON in Petersburg. Nikolaj is er de onder-directeur. De nieuwe testamenten mogen van President Poetin VRIJ uitgedeeld worden. Een WONDER! Haha, Nikolaj “strooit” ook overal de nieuwe testamenten uit.

Genoeg geschreven. Bij deze bid ik iedereen een WONDERLIJK GEZOND 2021 toe in deze vreemde Tijd. Gelukkig komt Bruidegom JEZUS gauw Zijn Bruidje - de Kerk ophalen. Zie o.a. 1 Thessalonicenzen 4:15-18. Ja, Paulus, dit troost mij zeker! EN ik zie er naar uit en ik ben er klaar voor. MARANATHA, JEZUS KOM!

HET IS VOLBRACHT!

Verbonden in de Liefde van Yeshua, de Messias, Atie de Koning-Bos.

  Terug naar Artikelen menu